Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Privatna hiša

nadstresek privatna hisa

Okolico svojega doma si običajno ogradimo z ograjo, s čimer želimo omejiti dostop do svojega doma in si hkrati zagotoviti zasebnost. Ograjne stile lahko med seboj kombiniramo in ni nujno potrebno, da smo pri izbiri omejeni na izključno en tip ograje.

V spodnjem primeru vam prikazujemo, kako je naše podjetje poskrbelo za celovito rešitev ureditve okolice pri novogradnji in s tem poskrbelo za eleganten in moderen videz objekta.

Na kamniti zid ob potočku, smo privijačili panelno ograjo, katera je znana po dolgi življenjski dobi in uporabniku prijazni ograji, saj ne potrebuje vzdrževanja. Gre za vroče cinkane jeklene palice, debeline štiri ali pet milimetre, dodatno obdelane s postopkom plastifikacije, kar pomeni, da je popolnoma zaščitena proti rji. Obstaja možnost izbire različnih barv. V našem primeru se je stranka odločila za sivo barvo na južni in zahodni strani ob potočku, ter zeleno barvo na severu, kjer so stebri montirani v zemljo.

Znotraj svojega vrta ima stranka na nivoju cca. 1,4 m od tal zabetonirano ploščad, namenjeno poletnim druženjem, katero smo zaradi večje varnosti omejili z ograjnim stilom imenovanim PISO. Vertikalno postavljeni ploščati profili so sestavljeni v razmaku 8 do 12 cm in so zgoraj in spodaj privarjeni na jekleni okvir iz ploščatega železnega profila enake ali drugačne dimenzije. Med ograjnimi polji so lahko postavljeni jekleni stebri iz ploščatih ali pohištvenih profilov. Ograjni stil PISO izdelujemo po meri, dimenzije in barve povsem prilagodimo vašim željam. Vroče pocinkani in pobarvani jekleni profili pa zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

Stopnice, ki vodijo na podest so narejene iz Fe pločevine, debeline 6 mm. Pločevina je rezana na plazemski rezalnik in krivljena na CNC stroj. Priporočeno je izdelek vroče cinkati in prašno oziroma mokro barvati. Stopnice so fiksirane v AB steno, debeline vsaj 20 cm.

Zaščitna obroba tvori popolno celoto nadstreška in se lepo poda v kombinaciji z lesom. V našem podjetju izdelujemo visoko kvalitetne in sodobne jeklene avtomobilske nadstreške v naših tipiziranih izvedbah ali povsem po vaših željah in merah. Priporočamo, da so izdelki zaščiteni pred korozijo z vročim pocinkanjem, lahko pa jih tudi zaključno pobarvamo v poljubno barvo po RAL lestvici. Nadstreške običajno pokrivamo s polikarbonatno ali pločevinasto kritino.