Pon - Pet: 7:00 - 15:00

OGRAJE IN VRATA – IND

Industrijska vrata in ograje

Za vas ustvarjamo edinstvena vrata in ograje že več kot 25 let.

V podjetju Metal-profil že od leta 1990 izdelujemo široko paleto različnih vrst vrat in ograj v lastni proizvodnji, kjer združujemo znanje in izkušnje z zanesljivostjo in strokovnostjo ter sodobnimi materiali in oblikami.

Izkoristite našo celotno ponudbo in ustvarite svojo edinstveno ograjo, ki bo ustregla vsem vašim željam, potrebam in pričakovanjem.

Vse ograjne stile iz naše ponudbe vam lahko izdelamo kot:
• drsna ali samonosna vrata
• krilna vrata
• osebne prehode
• fiksne ograjne elemente
• balkonske ograje
• stopniščne ograje

Načrtovanje in izdelava po meri.

Sodobni in trajni materiali ter široka barvna paleta vam omogočajo izbor ograjnega stila, ki ustvarja občutek oblikovne dovršenosti in barvne skladnosti objekta z zunanjo ograjo.

Industrijska vrata in ograje so namenjena varovanju industrijskih objektov, poslovnih ter upravnih stavb. Vrata so izdelana iz okvirja varjenih kovinskih profilov in pokončnih polnil. Skupaj z ograjnimi sistemi tvorijo zaključeno celoto ograjevanja objekta. Naša široka paleta ograjnih sistemov najrazličnejših oblik in namembosti bo zadovoljila vsa vaša pričakovanja.

Svetujemo tehnične rešitve za posamezno situacijo. Izrišemo vrata, osebne prehode, ter ograjne elemente predvsem pri izdelkih po naročilu. Kupec ob naročilu pridobi risbo za pripravo gradbenega temelja in elektroinštalacij. Nudimo montažo izdelkov na izgotovljena gradbena dela in elektroinštalacije. Za vgrajene izdelke zagotavljamo vzdrževanje – servis in nadomestne dele.

industrijska vrata in ograje

DRSNA VRATA

na spodnji del okvirja vrat so privijačena kolesa za vodenje po talnem vodilu Omega.  

industrijska vrata in ograje

SAMONOSNA VRATA

na spodnji del okvirja vrat je privarjen samonosni C profil. Zatega nosi celotno težo vrat. 

industrijska vrata in ograje

KRILNA VRATA

so sestavljena iz enega ali večih kril

 

industrijska vrata in ograje

OSEBNI PREHOD

 je nepogrešljiv del vsake ograje oz vrat

 

Drsna oz samonosna vrata vodimo na enak način in sicer z vodilnimi valji, vpetimi na kovinski steber in vodilnim kotnikom, ki je privarjen na notranji strani vrat.

  • Ročno vodena vrata imajo vgrajeno naletno ključavnico.
  • Poleg moderne oblike in funkcionalnosti vrata omogočajo nadgradnjo avtomatskega krmiljenja, varovanja in kontrole pristopa.
  • Avtomatsko vodena vrata imajo na okvirju montirano zobato letev, ki omogoča preko zobnika premikanje vrat v željeno smer. Avtomati za vrata so primerni za različne namestitve, vrste delovanja in varnostne zahteve. Pogoni, ki jih vgrajujemo so BX, BK ali BY – 3500. Izbiramo jih glede na velikost vrat, ter pogostost odpiranja. Elektronika omogoča različne namestitve odpiranja in zapiranja vrat. Določimo lahko, da se vrata po določenem času samodejno zaprejo. Večja varnost je zagotovljena s tem, da se vsi ukazi prekličejo, če fotocelice zaznajo oviro. Signalna luč predhodno opozori, na odpiranje in zapiranje vrat. Ob izpadu električne energije, je vrata mogoče odpreti ročno.
  • Odpiranje vrat je mogoče s pomočjo daljinskih oddajnikov, domofona, GSM pozivnik…
  • Hitrost odpiranja vrat je v skladu s predpisi.
  • Površinska obdelava vrat je vroče pocinkanje ali vroče pocinkanje in barvanje po RAL lestvici.

Krilna industrijska vrata in osebni prehodi.

  • Sistem FROG za avtomatizacijo krilnih vrat je funkcionalna rešitev, brez spreminjanja njihove oblike in zunanjega videza talne vgradnje. Reduktorji so tradicionalno elektromehanični, njihova skrita moč pa zagotavlja enakomerno, tiho, natančno in varno premikanje. Pri izpadu električne energije, vam sprostitveni sistem omogoča ročno odpiranje in zapiranje vrat.
  • KRONO in AXO sta sistema za avtomatizacijo krilnih vrat z elektromehansko ročico, ki se pritrdi na steber in krilo vrat. Reduktorji so tradicionalno elektromehanični, njihova skrita moč pa zagotavlja enakomerno, tiho, natančno in varno premikanje. Pri izpadu električne energije, vam sprostitveni sistem omogoča ročno odpiranje in zapiranje vrat.

Vstopite v naš svet ograj.