Pon - Pet: 7:00 - 15:00

OGRAJA PIANO

 

 

Ograjni stil z vertikalno postavljenimi pravokotnimi cevmi, ki daje dvorišču eleganten in moderen izgled. Kovinska ograja Piano se zaradi svojih jasnih navpičnih linij lepo poda k objektom sodobne arhitekture.

 

Ograjni sistem Piano poleg večje varnosti poskrbi tudi za to, da ohranite odprt pogled na okolico vašega objekta. Skupaj z avtomatizacijo in različnimi možnostmi upravljanja pa vam bo nudil tudi maksimalno udobje.

Ograjni stil Piano izdelujemo po meri, dimenzije in barve povsem prilagodimo vašim željam. Vroče pocinkane in pobarvane jeklene cevi pa zagotavljajo dolgo življenjsko dobo ograje.

Ograjni sistem PIANO je primeren za različne načine uporabe:

  • ograja
  • drsna ali samonosna vrata
  • krilna vrata
  • osebni prehod
  • balkonska ograja

Več podrobnosti o ograji Piano si lahko preberete v zavihku Tehnični podatki ali pa si jo podrobneje pogledate v spodnji Galeriji. V kolikor je ograja Piano prava izbira za vas, vas vabimo, da oddate povpraševanje preko obrazca v zavihku Povpraševanje.

Sestava:
Pravokotne železne pohištvene cevi dim. 60×40 mm, 60×30 mm ali 50×30 mm so postavljene vertikalno v razmaku 6 do 9 cm in so spodaj privarjene na jekleni nosilec iz ploščatega železnega profila (običajno dim.90×10 mm). Pod vrhom vertikale je dodana vmesna ojačitev iz polnega okroglega železa fi 8 mm.

Prednosti ograjnega sistema Piano:
kvalitetna izdelava v lastni proizvodnji z več kot 25 letnimi izkušnjami
trajna ograja iz pocinkanih profilov, ki so še dodatno zaščiteni z barvnim premazom
dovršen ograjni stil, ki lepo dopolnjuje vse sodobne gradnje
možnost avtomatizacije in daljinskega upravljanja

Izdelek z oznako CE
Znak CE je simbol, ki označuje, da vrata podjetja Metal-profil izpolnjujejo vse zahteve določene z Evropskim standardom EN 13241-1. Ta standard od proizvajalcev avtomatiziranih dvoriščnih vrat zahteva, da je zagotovljena predvsem varnost uporabnikov in okolja.

Povpraševanje

GALERIJA