Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Dvoriščna vrata

 

Svetujemo tehnične rešitve za posamezno situacijo. Izrišemo vrata, osebne prehode ter ograjne elemente predvsem pri izdelkih po naročilu. Kupec ob naročilu dobi risbo za pripravo gradbenega temelja in elektroinštalacij. Montažo izdelkov izvajamo na izgotovljena gradbena dela in elektroinštalacije. Za vgrajene izdelke zagotavljamo vzdrževanje – servis in nadomestne dele.

KVALITETNO … TRAJNO … PRAKTIČNO

Palicne ograje Forte

DRSNA VRATA

na okvir vrat so privijačena kolesa za vodenje po talnem vodilu Omega.  

Metal profil ograje

SAMONOSNA VRATA

okvir vrat je privarjen na samonosni C profil. Zatega nosi celotno težo vrat. 

Vrata pri obeh tipih vodimo na enak način in sicer z vodilnimi valji, vpetimi na kovinski steber in vodilnim kotnikom, ki je privarjen na notranji strani vrat.

 

  • Ročno vodena vrata imajo vgrajeno naletno ključavnico.
  • Poleg moderne oblike in funkcionalnosti omogočajo vrata nadgradnjo avtomatskega krmiljenja, varovanja in kontrole pristopa.
  • Avtomatsko vodena vrata imajo na okvirju montirano zobato letev, ki omogoča preko zobnika premikanje vrat v željeno smer. Avtomati za vrata, ki jih vgrajujemo so BX-B, BK-1800 ali BY 3500. Izbiramo jih glede na velikost vrat, ter pogostost odpiranja.
  • Odpiranje vrat je mogoče s pomočjo daljinskih oddajnikov, domofona …
  • Hitrost odpiranja vrat je v skladu s predpisi, to je 10m/min.
  • Površinska obdelava vrat je vroče pocinkanje ali vroče pocinkanje in barvanje po RAL lestvici.
INDUSTRIJSKA DRSNA IN SAMONOSNA VRATA
industrijska vrata in ograje

Namenjena so varovanju industrijskih objektov, poslovnih ter upravnih stavb. Vrata so izdelana iz okvirja varjenih kovinskih profilov in pokončnih polnil. Skupaj z ograjnimi sistemi tvorijo vrata zaključeno celoto ograjevanja objekta. Naša široka paleta ograjnih sistemov najrazličnejših oblik in namembosti bo zadovoljila vsa vaša pričakovanja.